Sportcentrum

Blijf in beweging!

Fit blijven was nog nooit zo leuk
Sport- & beweegcentrum

Heeft u zin om te gaan sporten, maar weet niet goed hoe te starten ? U wilt wel bewegen maar u heeft een zwakke rug of steeds wel ergens pijn als u met iets begint ? Of u heeft net schrik om nieuwe blessures op te lopen ? Is de klassieke fitness niet uw ding wegens te dure jaarabonnementen, te weinig begeleiding of een te grote machocultuur ?

Dan is ons concept misschien wel iets voor u !

Na een persoonlijk gesprek en grondige screening maken wij voor u een bewegingsprogramma op maat. U kan komen trainen en sporten onder de professionele begeleiding van onze therapeuten, rekening houdend met uw medische voorgeschiedenis, persoonlijke doelstellingen, vragen en fitheidsniveau. Dit alles in een uniek en kleinschalig kader en in een leuke ontspannen sfeer.

Trainingsabbonement
Persoonlijke begeleiding

Wij werken voor sport- of revalidatiebegeleiding met een systeem van 10 of 20 beurtenkaarten. Vaste uren, maximale capaciteit voor optimale begeleiding en ruimte, persoonlijke opvolging en bijsturing door 1 van onze therapeuten.

01.

Professionele Screening.
Goalsetting.

Bij een 1 op 1 gesprek bepalen we samen doelstelling die voor u belangrijk en haalbaar zijn. Door middel van een screening situeren we werkpunten en zones in uw lichaam waar we extra aandacht op vestigen.

02.

Opstart trainingsschema.
Intensieve begeleiding.

We gaan aan de slag met specifieke oefeningen afgestemd op uw maat en wensen, en bepalen de optimale trainingsintensiteit voor uw doelen.

03.

Constante evaluatie.
Bijsturing op maat.

Tijdens de oefensessies wordt u intensief begeleid door 1 van onze therapeuten met aandachtspunten voor houding en compensaties. Volgens uw progressie worden oefeningen bijgestuurd en opgebouwd.